In de media

Videomarketing, Video Coaching & Consultancy

Podcast Impact Makers Movement

In deze podcast ga ik in gesprek ben Artjanna Harkhoe over de kracht van videomarketing, omgaan met veranderingen en werken met een business coach. Ik vertel je 3 specifieke redenen waarom je vandaag de dag nog zou moeten starten met videomarketing en geef je praktische tips. Daarnaast vertel ik je waarom ik oneindig ben verhuisd, over mijn verschillende carrière switches en vertel ik je over hoe waardevol het is om samen te werken met een business coach omdat dan het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Ik heb bij Artjanna een VIP Dag en een Rise and Shince Business Course gevolgd en heb hier ontzettend veel van geleerd waardoor ik veel sneller de stappen kon zetten om te komen waar ik vandaag de dag sta.

Benieuwd naar de podcast? Klik dan op de button hieronder:

TikTok Documentaire

Als Social Media Expert heb ik ook een rol in de documentaire gehad waar ik je in deze documentaire meer over vertel.

De documentaire is geproduceerd door Jody Brands en Mees Bouwman, studenten van de Fontys Hogeschool voor Journalistiek. De documentaire is was een opdracht voor hun Minor. In deze documentaire wordt belicht wat de positieve kanten van de app zijn, maar worden ook de gevaren in beeld gebracht.

Benieuwd naar de documentaire? Klik dan op de button hieronder:

RBM Media

Wat betekent succes voor jou? Deze vraag stelde RBM Media aan mij. Als video marketeer, help ik ondernemers met een ijzersterke videomarketing strategie voor meer online zichtbaarheid en omzet. Felicia: ‘Het woord ‘succes’ heeft verschillende betekenissen gehad voor mij in de loop der jaren. In dit artikel deel ik wat succes voor mij betekent in de verschillende fases van mijn leven en wat het nu voor mij betekent. ‘

Benieuwd naar het artikel? Klik dan op de button hieronder:

Gratis stappenplan ontvangen

Door het stappenplan te downloaden ga je akkoord met de Privacyverklaring.