Kennisbank

Videomarketing, Video Coaching & Consultancy

Bekijk mijn Youtube format #Ondernemersreis

Over Zelfliefde en Zelfwaarde // Met Laura Heynen van Mentor4Life

Zelfliefde en Zelfwaarde.

Dit zijn enkele aspecten die voor Laura Heynen centraal staan. Echter is dit niet altijd zo geweest. Enkele jaren geleden werd Laura enorm geconfronteerd met haar gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Laura Heynen is naast ondernemer een drukke moeder en zette haar gezin altijd op de eerste plek. Totdat de maat vol was.

Wees als VROUW NIET Financieel AFHANKELIJK // Met Hadassah Vorm Money Maker

”Mannen hebben een hele andere relatie met geld dan vrouwen.” Aldus Hadassah Vorm.

Hadassah’s levensmissie als intercultureel financieel coach is, om élke vrouwelijke ondernemer die financieel (nog) afhankelijk is van haar partner en voelt dat zij hierdoor ‘vastzit’, samen in liefde te helpen haar eigen stem te vinden en van zich te laten horen.

van BURN-OUT naar HOLISTISCH COACH // Met Deniz Ebren van Versterk je Geest

Als Holistisch Coach en Healer is ze gespecialiseerd in transformatieprocessen en hoogsensitiviteit. Deze week heeft niemand minder dan Deniz Ebren aangeschoven om haar #Ondernemersreis te delen. Deniz Ebren geeft healings in combinatie met coaching, zodat lichaam en geest weer in balans worden gebracht.

Zichtbaar in Chinese/Kantonese Cultuur Taboe?! Charissa Lei van Happy Lashes

Het is ‘not done’ als je heel erg zichtbaar bent in de Chinese en Kantonese Cultuur. Waar of niet waar? Ik ging over dit onderwerp in gesprek met Charissa Lei, Eigenaresse van Happy Lashes by Char. Charissa heeft een eigen webshop gevuld met Korean Beauty producten, is een professionele lash styliste, en heeft dan ook haar eigen thuissalon gevestigd in Rotterdam Alexander.

‘STERK NETWERK is ZO Belangrijk!” Met Twan van den Elst van Pixel Like

”Je moet niet gaan ondernemen omdat je veel geld wilt verdienen. Je moet vooral gaan ondernemen omdat je er een passie voor hebt, omdat je een bepaald einddoel hebt en je daar wel wilt komen. Dat moet je niet doen als je Youtube video’s voorbij ziet komen, tegenwoordig is dat heel populair, ”Oh die rijdt in een Lambo!”.”

Veel en snel geld verdienen is vaak een beweegreden voor veel jongeren om te starten met ondernemen. De realiteit is veelal anders.

Van AMATEUR naar PROFESSIONAL// Met Tim Wouter-Stockman van Tim Tense Media

Twee jaar geleden is hij begonnen met een GoPro en tegenwoordig maakt hij indrukwekkende reis video’s met zijn drone.

Tim is begonnen met het filmen van reisvideo’s maar inmiddels heeft hij zijn portfolio opgebouwd met corporate video’s, marketingvideo’s en huwelijken.

WAT IS QI EN HOE WERKT HET? Met Hyang Stegers van Spice up your Qi 

Ooit gehoord van Qi? Qi is een fundamenteel concept uit de Chinese cultuur, doorgaans gedefinieerd als adem, levenskracht, vitale energie of spirituele energie dat deel uitmaakt van alles wat bestaat. Verwijzingen naar Qi of soortgelijke filosofische concepten als een soort van metafysische energie die levende wezens in stand houdt, vormen onderdeel van veel religies, vooral in Azië.

Bekijk meer van mijn video's en aboneer!

Gratis stappenplan ontvangen

Door het stappenplan te downloaden ga je akkoord met de Privacyverklaring.