Strategie VIP Dag

Videomarketing, Video Coaching & Consultancy

Video afspelen

Strategie VIP Dag

Een hele dag 1-op-1 Coaching en Consulting Live op locatie

Ben je er klaar voor om door te breken? Ben je het zat om in jouw eigen kaders te blijven? Ben je er klaar voor om jouw volledig potentieel te benutten?

Ik wil jou laten zien dat er zóveel mogelijk is.

Tijdens de Strategie VIP Dag sta jij centraal. Op deze exclusieve dag gaan we samen aan de slag om een stevig fundament voor jouw succes te ontwikkelen. Jouw unieke businessconcept waarmee je klanten aantrekt. Een concept dat volledig bij jou past, zodat jij zichtbaar wordt door middel van videomarketing voor de klanten waarmee jij graag wilt werken.

Tijdens de Strategie VIP Dag gaan we samen werken aan:

  • Hoe je een killermindset creëert zodat geen enkele belemmerende overtuiging jou tegen houdt
  • Helderheid en focus in jouw doelstellingen
  • Video presentatietechnieken
  • Een ijzersterke videomarketing strategie zodat je op een structurele basis online zichtbaar bent en leads genereert
  • Aanbod, prijsbepaling, social media, website etc. Alles wat ervoor nodig is om een succesvol business concept te creëren.
  • Een No Bullsh*t mentaliteit

De Strategie VIP Dag start van 10.00 tot 16.00 uur.

*Vanwege COVID-19 wordt de Strategie VIP Dag gehouden op mijn kantoor i.p.v. een externe locatie.

Wat zit er allemaal inbegrepen in de Strategie VIP Dag?

  • Grip en helderheid op jouw business en videomarketing strategie
  • Een heerlijke lunch met drankjes
  • Kick-off werkboek, VIP-Dag werkboek en concreet actieplan
  • Enorm veel energie, inspiratie én motivatie om te knallen!

De investering voor de VIP Strategie Dag bedraagt €777,- ex. BTW. 

‘’Wat je vandaag doet, kan al je morgens verbeteren.’’

Wat klanten zeggen over Felicia Lin

‘’ Bij Felicia heb ik gebruik gemaakt van de Strategie VIP Dag. We hebben een dag samengewerkt aan mijn business, website, videomarketing en sales strategie. Onder genot van een lekkere lunch en drankjes op een top locatie, heeft Felicia me ijzersterke handvaten gegeven voor het opstellen van een langdurig dienstverleningsplan en bij het opzetten van een actieplan om mijn onderneming naar het volgende niveau te brengen. Samenwerking met Felicia heb ik zeer aangenaam en heel professioneel ervaren. Felicia weet precies welke stappen je hoort te maken bij het bouwen van een succesvol bedrijf. Felicia gaf me de ruimte, begrip en vertrouwen om mijn ideeën met haar te delen. Daarnaast heeft Felicia me geleerd mijn aanbod te concretiseren, een nieuwe dienstverlening te ontwikkelen, de juiste doelgroep bij mijn diensten te vinden, inzicht in het belang en gebruik van social media, videomarketing en veel meer. Als Image Consult en Coach, vooral in deze periode, is het belangrijk om jezelf online te kunnen presenteren en te onderscheiden. Voordat ik werkte met Felicia, maakte ik heel weinig gebruik van social media. Achteraf was de reden daarvoor dat mijn aanbod te groot en doelgroep te breed was. Nu weet ik wat voor geweldige resultaten “kiezen en keuzes maken” mij opleveren. Loop je ook tegen een aantal muren aan tijdens het opzetten van een marketingstrategie binnen je startende of bestaande onderneming? Wil je een volledige analyse van jouw business én een concreet actieplan waarmee je langdurig successen mee boekt? Dan zou ik je zeker aanraden om de Strategie VIP Dag van Felicia Lin af te nemen. Gegarandeerd veel energie, inspiratie en motivatie.’’

Elvira ICC
Eigenaar bij Elvira Image Consult & Coaching

Ben jij er klaar voor om binnen 1 dag een succesformule te creëeren voor jouw business?

Gratis stappenplan ontvangen

Door het stappenplan te downloaden ga je akkoord met de Privacyverklaring.