Mijn verhaal

Videomarketing, Video Coaching & Consultancy

Video afspelen

''Zowat heel mijn leven heb ik ontzettend veel moeite gehad om goed zichtbaar te zijn.''

Felicia Lin

Als Videomarketeer, Video Coach & Consultant leer ik vrouwelijke ondernemers en feminiene mannen om vanuit hun volledig potentieel zichtbaar te worden met video en dit op een strategische wijze in te zetten om hiermee hun business op te schalen.

Uit ​eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om vol zelfvertrouwen je verhaal te kunnen doen – al helemaal voor de camera. Ik durfde mijzelf nooit op de voorgrond te zetten omdat ik teveel rekening hield met wat anderen wel niet van me zouden denken.

Dit veranderde toen ik in Maart 2019 te maken kreeg met ernstige RSI-klachten die voortkwamen omdat ik niet mijn volledige potentie benutte. Op dat moment werd het noodzaak om mijn leven drastisch te veranderen.

Ik moest de regie over mijn leven gaan nemen, mijzelf op de voorgrond zetten en mijn droomleven gaan leven. Ik pakte mijn koffers om de wereld te zien. Tijdens mijn wereldreis ben ik in aanraking gekomen met videomarketing.

Ik ontdekte dat je door middel van video een oneerlijk voordeel kunt inwinnen als bedrijfzijnde, mits je dit strategisch inzet. Met slechts 50 abonnees op Youtube verdiende ik geld door video’s te creëren voor reisorganisaties. Video was voor hun de beste marketingtool om hun diensten te laten zien en een connectie te leggen met hun potentiële klanten.

Video is het medium om jezelf als ondernemer en bedrijf te onderscheiden.

Vandaag is het mijn missie om mijn kennis over videomarketing aan andere ondernemers te leren zodat zij dit op hun eigen wijze kunnen toepassen in hun business en hun omzet dusdanig mee te verhogen.

''Het gaat om de juiste mindset, strategie, presentatie en distributie.''

Waarom Consulting?

Doordat ik werkzaam ben geweest in uiteenlopende sectoren als elektro- en installatie, retail, high-end retail, agrarisch, FMCG, scheepvaart, toerisme in zowel binnen- als buitenland binnen de marketing en sales heb ik een ongekende aanpassingsvermogen.

Hierdoor is het mijn tweede natuur geworden op een rap tempo zaken te analyseren en onafhankelijk advies hierin te geven.

Waar wacht je nog op?

Als je zover bent gekomen, zul je ongetwijfeld net zoals mij zijn: 

Een high-potential en action-taker die bouwt aan een eigen imperium door naar de voorgrond te treden met video.

Je weet precies wat je wilt, alleen nog niet hoe je daarheen kunt komen.

Gratis stappenplan ontvangen

Door het stappenplan te downloaden ga je akkoord met de Privacyverklaring.